Project Description

Puppy module

Het fundament van de ultieme relatie met jouw pup begint bij de puppy module.
Wat heeft jouw hond nodig in zijn leven? Wat heeft jouw hond nodig van jou?
Jij als baas zal de belangrijkste rol in zijn leven innemen.
Vanuit de natuur zoekt een hond naar samenwerking, wanneer je hem voorziet in deze behoefte zal hij op zijn best zijn.

Daarnaast is een goede socialisatie essentieel, dus ook dit komt uitgebreid in de module aan bod. Niet alleen op ons trainingsveld maar ook daarbuiten.

Denk aan het tuincentrum maar ook naar de dierenarts. Wanneer je dit namelijk op jonge leeftijd op de juiste manier aanleert, dan zal het in de toekomst veel prettiger voor jouw hond zijn.

De puppymodule bestaat uit 8 lessen, waarvan de eerste les een online theorieles is van Anniek Winters zelf waarbij je alle grondbeginselen leert van de hondenpsychologie.
Deze kennis geeft helderheid over de behoefte van de hond en wat hij nodig heeft.
Daarna volgen 7 praktijklessen waarin belangrijke commando’s worden aangeleerd maar nog veel belangrijker leren hond en baas in deze lessen hoe een ultieme relatie tot stand komt gebaseerd op liefde, respect en vertrouwen.
Leer vanaf dag één om samen met je hond ontspannen te wandelen, hoe je in alle situaties je pup vertrouwen kunt geven en hoe je consequent volhoudt om samen de balans te behouden.
In les 8 zal de module worden afgerond met een praktijkexamen: kun jij als baas al het geleerde nu zelfstandig toepassen? Weet jij wanneer je jouw pup moet helpen en wanneer niet? Dit is de les waarin jullie samen kunnen laten zien waar jullie zo hard aan gewerkt hebben.
Heb jij na afloop de ambitie om verder te leren met jouw hond? Volg dan de jonge honden module om ook de puberteit van jouw hond in goede banen te kunnen leiden.

€299,-

Anniek Winters Methode

Leer een leider leiden en de hond zal volgen.

Kies je module *
Bedankt voor je bericht! We nemen z.s.m contact met je op!
Oeps, er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens!

Na je aanmelding nemen we z.s.m contact met je op!